Skip to content

Overige diensten

Projectondersteuning

Grootschalige isolatie en renovatie van woningen? Gasloos maken van wijken? Energieadvies voor Thuis kan u als gemeente, woningcorporatie of bouwbedrijf ondersteunen met bijvoorbeeld:

  • het informeren en betrekken van bewoners;
  • het begeleiden van bewoners bij het maken van de juiste keuzes;
  • het beantwoorden van alle voorkomende vragen: bijv. over de maatregelen, het omgaan met de nieuwe installaties en over de werkzaamheden en de planning;
  • het ondersteunen en motiveren van bewoners met aanvullende adviezen voor het verlagen van hun energieverbruik.

Tekst en redactie

Bent u actief als installateur? Of levert u producten voor bijvoorbeeld verwarming, koeling of ventilatie? Energieadvies voor Thuis kan uw technische boodschap ‘vertalen’ naar duidelijke en inspirerende teksten voor de consument. Geen technische verhandelingen maar ook geen wollige marketingteksten. Wel een heldere en duidelijke uitleg die de lezer vertrouwen geeft in uw product en in uw vakmanschap. 

Energieadvies voor Thuis ook voor technische ondernemers

Verzorgen van presentaties en lezingen

Organiseert u een jaarvergadering of andere bijeenkomst en zoekt u een leuk maar nuttig programmaonderdeel ter onderbreking? Ik vertel graag over mijn vak en krijg veel positieve reacties. Vaak zeggen mensen dat ik dingen goed in ‘Jip-en-Janneketaal’ kan uitleggen. Informeer eens naar de mogelijkheden.