Over mij

Met acht jaar werkervaring als energieadviseur – bij twee energiebedrijven en een energieadviesbureau – en bovendien een ruime ervaring in diverse communicatiefuncties, heb ik in 2019 besloten om als ‘zelfstandige professional’ verder te gaan.

Ook heb ik gewerkt bij enkele gemeenten en een woningcorporatie: partijen die nu een belangrijke rol spelen in de energietransitie.

Brede technische kennis

Met Energieadvies voor Thuis richt ik mij, direct of indirect, op particulieren die stappen willen zetten om hun huis te verduurzamen.

Met mijn brede kennis en ervaring kan ik adviseren over bijvoorbeeld isolatie, ventilatie, zuinige apparatuur, warmtepompen, warmwateroplossingen, warmteterugwinning, energieopslag en duurzame energie. Ook kan ik helpen bij het inzichtelijk maken van een (hoog) energieverbruik.

Anneke Idzinga, energieadviseur voor Energieadvies voor Thuis

Nieuwe ontwikkelingen

De markt rondom de Energietransitie is voortdurend in beweging. Met veel interesse volg ik nieuwe ontwikkelingen. Zodat ik ook daarover kan informeren en adviseren.

Heldere uitleg

Mijn kracht ligt in het vertalen van de techniek naar de huis-tuin-en-keukensituatie van de consument/bewoner. Geen technisch gedetailleerd verhaal maar een heldere uitleg, zowel in een persoonlijk gesprek als in een adviesrapport. Hierbij ben ik gedreven maar ook nuchter en praktisch. En opereer ik neutraal en onafhankelijk van marktpartijen.

Bel of mail me

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

 

Met een hartelijke groet,

Anneke Idzinga