Skip to content

Over mij

Met acht jaar werkervaring als energieadviseur – bij twee energiebedrijven en een energieadviesbureau – en bovendien een ruime ervaring in diverse communicatiefuncties, heb ik in 2019 besloten om als ‘zelfstandige professional’ verder te gaan.

Met Energieadvies voor Thuis richt ik mij, direct of indirect, op particulieren die stappen willen zetten om hun huis te verduurzamen.

Ik sta hierbij voor ‘het meest toegankelijke en complete energieadvies’.

1488 zonder achtergrond

Compleet energieadvies

Met mijn brede kennis en ervaring kan ik adviseren over bijvoorbeeld isolatie, ventilatie, het voorkomen van oververhitting in de zomer, zuinige apparatuur, warmtepompen, warmwateroplossingen, warmteterugwinning, energieopslag en duurzame energie. Bij oudere woningen komt mijn bouwfysica-opleiding goed van pas. Ook kan ik helpen bij het inzichtelijk maken van een (hoog) elektriciteitsverbruik.

De markt rondom de energietransitie is voortdurend in beweging. Met veel interesse volg ik nieuwe ontwikkelingen. Zodat ik ook daarover kan informeren en adviseren.

Toegankelijk energieadvies

Mijn kracht ligt in het vertalen van de techniek naar de huis-tuin-en-keukensituatie van de consument/bewoner. Geen technisch gedetailleerd verhaal maar een heldere uitleg, zo nodig ondersteund met afbeeldingen uit mijn adviesmap. Afhankelijk van de behoefte van de klant leg ik (een deel van) mijn advies naderhand vast in een e-mailbericht of adviesrapport.

Bel of mail me

Hebt u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op.

.

Met een hartelijke groet,

Anneke Idzinga