- Wat kan ik doen om mijn energierekening te verlagen?
- Hoe krijg ik mijn huis behaaglijk warm, zonder tocht en vocht?
- Met welke maatregel kan ik het beste beginnen?
- Waar moet ik op letten als ik zelf ga isoleren?
- Kan is subsidie krijgen? Of een goedkope lening?
- Hoe zorg ik dat ik straks van het gas af kan?
- Kies nu voor een comfortabel huis, met een lage energierekening en slimme inzet van duurzame energie.
- Investeer liever in een warm en prettig huis dan elke maand hoge energiekosten betalen.
- Start met een Energieadvies voor Thuis.
Energieadvies voor Thuis, voor het meest toegankelijke en complete energieadvies!
Particuliere
woningeigenaren
Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Laat Energieadvies voor Thuis met u meedenken en overzichtelijk alle stappen voor u in beeld brengen. Met per maatregel inzicht in globale kosten en besparingen. Ook de uitvoering kunt u door ons laten organiseren.
Woning
corporaties
Bent u uw woningbestand aan het verduurzamen en hebt u behoefte aan ondersteuning? Energieadvies voor Thuis kan u helpen bij het informeren en begeleiden van uw huurders en ondersteuning bieden in de projectorganisatie en -communicatie.
Gemeenten
Bij al uw (wijkgerichte) projecten gericht op isolatie, energieneutraal en gasloos wonen kan Energieadvies voor Thuis u helpen met advies en begeleiding voor bewoners, plus project- en communicatieve ondersteuning bieden.
Installateurs
en producenten
Als techneut weet u alles van duurzame installaties. Maar om dit goed in tekst weer te geven, is een heel ander verhaal. Energieadvies voor Thuis kan uw technische boodschap ‘vertalen’ naar voor de consument leesbare en begrijpelijke teksten.
Energieadvies voor thuis is gedreven, nuchter en praktisch | neutraal en onafhankelijk van marktpartijen | heeft kennis van isolatie tot warmtepomp, van zonnepaneel tot warmteopslag, van zuinige apparatuur tot energiezuinig ventileren.
Blog

Tips voor een beter energielabel
Sinds oktober 2022 mag ik mijzelf ook Energieprestatie-adviseur Woningen noemen. Ofwel: energielabeladviseur. Ook al kies ik er bewust voor om nog geen labels op te nemen (= vooral opmeten en inventariseren), toch ben ik blij met alle nieuwe inzichten die de opleiding me heeft opgeleverd. Zoals deze ‘Tips voor een beter energielabel’.

Winterweer goed voor praktijktesten
Persoonlijk hou ik niet zo van de winter. Maar dit jaar ben ik blij met het winterse weer. Omdat we hierdoor het komende jaar mogelijk interessante testresultaten mogen verwachten. Bijvoorbeeld van de praktijktest van de warmtebatterij. En die van honderden warmtepompen.

In 4 stappen naar een energiezuinig en comfortabel huis (infographic)
In mijn vorige blog heb ik uitgelegd wat ‘wooncomfort’ nu eigenlijk inhoudt. In deze blog laat ik je door middel van een infographic zien wat de belangrijkste stappen zijn als je je huis comfortabel en energiezuinig wilt maken.