Energieadvies

Wilt u een lekker behaaglijk huis met lage energiekosten? En misschien ook uw eigen schone stroom of warmte opwekken? Energieadvies voor Thuis kan u helpen om goeie keuzes te maken.

Een goed advies geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Welke maatregel levert de grootste energiebesparing op?
  • Wat is het snelst terugverdiend?
  • Met welke maatregel kan ik het beste beginnen?
  • Wat geeft het meeste comfort?
  • Welke isolatiemaatregelen kan ik zelf uitvoeren en waar moet ik dan op letten?
energieadviseur houdt zich aan de Corona-richtlijnen

‘Energieadvies op Maat’ en Corona

Energieadvies voor Thuis wil kwaliteit en maatwerk leveren. Dit lukt niet op afstand, via de telefoon. Ook niet met een beeldverbinding. Wél met een bezoek aan huis. Waarbij de adviseur:

  • geen handen schudt;
  • 1,5 meter afstand houdt;
  • zorgt voor schone kleding, handen en gezicht;
  • niest en hoest in de elleboog;
  • bij twijfel een afspraak verzet.

Drie voorbeelden van adviezen

Drie voorbeelden van wat ik zoal voor u kan betekenen:

'Eerste energieadvies'

Hebt u (bijna) een huis gekocht? Begin dan met een goed energieadvies. Want een ‘nieuw’ huis is hét moment om te investeren in energiezuinig en comfortabel wonen. U hebt vanaf het eerste moment rendement én plezier van uw investeringen. Met een ‘Eerste energieadvies’ krijgt u – per e-mail – snel en voor slechts 15 euro een globaal beeld van de mogelijkheden. Voor energiebesparing en duurzame energie, maar ook voor meer comfort en een beter energielabel.

Als uw wilt, kunt u na dit globale ‘Eerste energieadvies’ kiezen voor een ‘Energieadvies op Maat’. Dan kom ik bij u thuis om samen met u een goed plan van aanpak te maken. Voor een lekker warm en behaaglijk huis, met een lage energierekening.

Energieadvies op Maat

Ook als u al wat langer in uw huis woont, kan er een moment komen dat u wat aan uw huis wilt gaan doen. Omdat het niet lekker warm wordt in huis. Of omdat die energierekening toch elke maand weer flink aantikt… Kies dan voor een ‘Energieadvies op Maat’ op basis van een bezoek aan huis. Met een goed advies kunt u de juiste keuzes maken. Zodat u niet later spijt krijgt dat u iets niet direct of niet goed hebt aangepakt.

Energiebalans: op zoek naar de stroomvreters

Op uw energienota kunt u terugvinden hoeveel kWh stroom u per jaar verbruikt. Maar is dit een normaal verbruik? Een gemiddeld huishouden verbruikt zo’n 2450 kWh per jaar aan elektriciteit (bron Milieu Centraal). Is uw verbruik (veel) hoger? Dan is het zinvol om een energiebalans te laten maken.

Als u wilt, kan dit advies ook op basis van telefonisch en e-mailcontact.

Andere vraag?

Dit zijn zo wat voorbeelden. Maar misschien hebt u een heel andere vraag.  Neem gerust contact op, om te kijken of ik u kan helpen.