‘Eerste energieadvies’

Slider

'Eerste Energieadvies' voor kopers (of bijna-kopers)

Hebt u net een huis gekocht? (Of bijna…) Gefeliciteerd!
Dan straks aan de slag om uw nieuwe thuis helemaal naar uw zin te maken. Denk dan ook eens aan energiebesparing. Want juist nu, voordat u er echt gaat wonen, is ‘t hét moment ervoor. Met een ‘Eerste energieadvies’ weet u waar u, financieel gezien, ongeveer rekening mee moet houden. Misschien kunt u de financiering nog meenemen in uw nieuwe hypotheek!

Een eerste advies

Vraag nu een ‘Eerste energieadvies’ aan. Dit advies geeft u een goede eerste indruk van wat er mogelijk is voor:
• energiebesparing en duurzame energie,
• meer comfort in huis
• en een beter energielabel.

Drie varianten

Het advies geeft drie varianten van mogelijke maatregelen, met daarbij de kosten en besparingen.

Geen bezoek aan huis

De berekeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk vastgestelde kengetallen. Deze zijn weer gekoppeld aan woningtype en bouwjaar. Verder gebruiken we informatie uit de verkoopinformatie, met eventueel uw aanvullingen.  De investeringskosten zijn gebaseerd op landelijke gemiddelden. (In de Achterhoek is het vaak iets goedkoper!)

Financiering

Hebt u extra hypotheek nodig? Dan helpt dit eerste energieadvies u in te schatten hoeveel. Kunt u geen extra hypotheek krijgen? Kijk dan of u tegen een aantrekkelijke rente een lening kunt afsluiten bij het Stimuleringsfonds Svn.

Dit ‘Eerste Energieadvies’ kost nu slechts € 15,00. Bij dit advies krijgt u bovendien een kortingsbon van € 30,00 voor een Energieadvies op maat.

Ja, ik heb interesse in een ‘Eerste energieadvies’

Probeer zo goed mogelijk in te schatten hoe het huis nu geïsoleerd is. Gebruik hiervoor de tabel die hoort bij het bouwjaar van het huis.
Ik ontvang het advies per e-mail, binnen drie werkdagen nadat de betaling ontvangen is.
energieadvies Achterhoek

Achterhoek

Het ‘Eerste energieadvies’ van Energieadvies voor Thuis is bedoeld voor kopers (en bijna kopers) van een woning in de Achterhoek.

Terug naar Energieadvies.